top of page

Pedicurebehandeling

 

 

 

​Goede voetverzorging is van belang !

U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. Een pedicure helpt u hierbij…

Voor wie ?
Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam op de voeten neerkomt? En wist u dat als uw voeten pijn doen, u ongemerkt van houding kunt veranderen? Door een veranderde houding kunnen weer knie, heup en rug– of nekklachten ontstaan.

De werkwijze
De intake:

Eerst worden nauwkeurig de huid en nagels van uw voeten bekeken en wordt met u het behandelplan besproken. 

De behandeling:

Voor een optimale hygiëne worden de voeten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit het op de juiste manier knippen van de nagels, indien nodig het dun en/of glad frezen van verdikte en/of schimmel(kalk)nagels,  het reinigen van de nagelwallen, het verwijderen van overtollig eelt en/of likdoorns en het behandelen van kloven. Met behulp van professionele apparatuur met nattechniek wordt u snel en vrijwel pijnloos geholpen.

Als afronding van de behandeling krijgt u een ontspannende voetmassage.

 

 

Ik heb een goede samenwerking met andere disciplines, zoals praktijk-ondersteuner-huisarts, huisartsen, fysiotherapeuten, podologen, podotherapeuten en diabetes verpleegkundigen, etc.

 

Ik werk volgens de 'code voor de voetverzorging' en branche 'Richtlijnen' .

bottom of page