top of page

Nagelreparatie

 

 

Schaamt u zich voor uw teennagels?
Durft u zich niet met open schoenen te vertonen?
Dat is nu verleden tijd!!!
 
Pedicurium kan uw nagels weer mooi en toonbaar maken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
D.m.v. diverse technieken, o.a. schimmelwerende gel van LCN Wilde Pedique Plus, poly-gel van Gelacy of acryl  kunnen uw teennagel  gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie en verzorgde teennagels heeft. Door de ontwikkeling van moderne correctiematerialen kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden.
 

 

LCN Wilde-Pedique:

Wilde Pedique Plus van LCN is een gel die door de elastische samenstelling uitermate geschikt is voor het maken van een kunstnagel op de tenen waarvan de nagel of huid kwetsbaar is. De gel past zich prima aan bij het afwikkelen van de voet. Bovendien geeft de gelnagel een heel mooi, cosmetisch resultaat.
Met deze techniek en methode worden lelijke schimmelnagels veranderd in mooie complete nagelplaten. De huidige Pedique Plus producten bevatten bovendien een wetenschappelijk getest anti-mycose component. Verder is de techniek o.a. te gebruiken om afgebroken nagels te corrigeren.
 
Gelacy by Djess:
Gelacy by Djess is een combinatie van gel en acryl: Poly-acryl. Dit heeft als voordeel dat het wat steviger is maar niet zo hard als volledig acryl. Het geeft een natuurgetrouw resultaat, geschikt voor ontbrekende hoeken en volledige reparatie tot een complete nagelplaat.
Door de matte finish is deze techniek ook zeer geschikt voor heren. 
 
Acryl:
Met acryl is een ontbrekende of afgebroken hoek van een nagel mooi te herstellen. Dit voorkomt dat de nagel gaat ingroeien en de nagelwal zijn functie behoud.
 
U zult versteld staan van het resultaat, en u hoeft zich niet meer te schamen voor uw voeten!

Reparatie met Gelacy by Djess

         vóór                                     Nieuwe nagel                     Eindresultaat

bottom of page